فیزیوتراپی آسیبهای شانه در کلینیک فیزیوتراپی شفامهر ونک بر اساس بروزترین متدهای درمانی و با استفاده از تجهیزات پیشرفته فیزیوتراپی ارائه می شود.
پس از آسیب دیدگی شانه ممکن است پزشک شما را به یک فیزیوتراپیست برای مقابله با درد شانه ارجاع دهد و فیزیوتراپیست آسیب شما را بررسی کرده و بهترین روش درمانی را تعیین می کند.
خواه پارگی روتاتور کاف یا آسیب های دیگر به عضلات اطراف شانه باشد، فیزیوتراپی آسیبهای شانه اغلب یک درمان موفقیت آمیز و غیر جراحی است. هدف آن تقویت عضلات اطراف شانه برای بهبود عملکرد و تحرک شما است.
فیزیوتراپی آسیبهای شانه
فیزیوتراپی موثرترین روش درمان مشکلات شایع شانه است که علاوه بر تسکین درد و علائم به درمان عامل زمینه ای نیز کمک زیادی می کند.
فیزیوتراپی شانه به بیماران کمک می کند تا علاوه بر تسکین درد به بازیابی قدرت و دامنه حرکتی شانه خود نیز کمک می کنند.
فیزیوتراپیست همچنین توصیه هایی را در مورد نحوه تغییر فعالیت های روزمره برای حمایت بهتر از شانه ها ارائه می دهد تا ریسک آسیب دیدگی مجدد به حداقل برسد.
فیزیوتراپی شانه با کمک به تسکین درد و سایر علائم نیاز به انجام جراحی های شانه را نیز تا حد زیادی کاهش می دهد و در صورت نیاز به انجام جراحی روند بهبودی پس از جراحی را سرعت بخشیده و به کاهش عوارض جراحی کمک می کند.
روشهای فیزیوتراپی آسیبهای شانه عبارتند از :
تکنیک های درمان دستی و ماساژ که طی آن فیزیوتراپیست با دستان خود از فشار جهت خاص روی بافت استفاده می کند تا به آن کمک کند تا بخشی از تحرک طبیعی خود را به دست آورد.
سرما درمانی و گرما درمانی نیز از روشهای درمانی هستند که از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفتند و توسط متخصصان فیزیوتراپی نیز برای تسکین درد و التهاب آسیبهای شایع مورد استفاده قرار می گیرند.
سرما با کاهش جریان خون در بافت آسیب دیده به کاهش التهاب کمک می کند و گرما نیز با افزایش جریان خون به تسکین درد شانه کمک می کند و روند بهبودی را نیز سرعت می بخشد.
تمرینات فیزیوتراپی بخش مهمی از برنامه درمان آسیبهای شایع شانه است که در کلینیک فیزیوتراپی شفامهر در ونک ارائه می شود ، متخصصان ما پس از ارزیابی دقیق آسیب ایجاد شده برای بیمار برنامه درمانی منحصر بفردی را برای هر بیمار در نظر می گیرند که شامل تمرینات کششی و تقویتی و همچنین تمرینات دامنه حرکتی می شود.
این تمرینات سبب بهبود دامنه حرکتی مفصل شانه و بافت های آن ها شده و روند بهبودی را سرعت می بخشند.
مدالیته های ضددرد همچون الکتروتراپی ، لیزر پرتوان و التراسوند نیز با توجه به نیاز بیماران توسط متخصصان فیزیوتراپی برای بیماران در نظر گرفته می شوند تا بیمار با درد کمتری به انجام تمرینات ورزشی که فیزیوتراپیست برایش در نظر می گیرد بپردازد.
کلمات مرتبط :
فیزیوتراپی آسیبهای شانه – فیزیوتراپی شانه – فیزیوتراپی درد شانه – درمان درد شانه با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی در ونک – فیزیوتراپی برای پارگی روتاتور کاف